Wandeltocht

Team Midsummerrun en Midzomerfeesten organiseert op:

ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2017

“UNIEKE MIDZOMERWANDELING IN BOSSCHENHOOFD”

Team Midsummerrun en Stichting Bosschenhoofdse Midzomerfeesten organiseert op zaterdag 26 augustus een leuke wandeltocht langs unieke plekjes in en rondom Bosschenhoofd!

Dit tijdens het weekeind van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten, ter vervanging van de Midsummerrun, die sinds vorig jaar is verhuisd naar de 2e zondag van oktober.

Met afstanden van 6, 12 en 20 km bieden wij een leuke route voor de beginnende loper tot de iets meer ervaren loper. Tijdens deze wandeling krijgt de wandelaar een unieke kans om bijvoorbeeld over landgoed de Wildert en door het Patersbos (Gerard van Slobbehuis) te lopen en meerdere unieke (privé) terreinen.  Doe zeker je goeie wandelschoenen aan, want er worden bijvoorbeeld ook een weiland en verschillende bospaden doorkruist.

Voor de 12 en 20 kilometer gaan we even naar een stukje (oud) Bosschenhoofd, wat tegenwoordig onder de gemeente Rucphen valt. Voor sommige wandelaars een stuk onbekend gebied, maar eenmaal gelopen zal men zeggen Oja….

Inschrijven is in de feesttent aan de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd en kost € 2,-. Wandelaars die 20 kilometer willen lopen starten tussen 8.00 uur en 10.00 uur. En de wandelaars die 6 of 12 kilometer willen lopen starten tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

Honden zijn helaas niet toegestaan, dit omdat we meerdere privé terreinen aan doen.

Er zijn onderweg voldoende mogelijkheden tot het nuttigen van een drankje en een sanitaire stop. Laat deze unieke kans niet liggen en hopelijk zien we je zaterdag! Team Midsummerrun / Stichting Bosschenhoofdse Midzomerfeesten.

In het kort:

  • Afstanden 6-12-20 km
  • Deze wandeltocht brengt u langs unieke plekjes in en rondom Bosschenhoofd.
  • Honden helaas niet toegestaan

Inschrijven en starten:

  • Inschrijven in de feesttent aan de Pastoor van Breugelstraat te Bosschenhoofd
  • 20 km : 8.00-10.00 (€ 2,-)
  • 6 km of 12 km: 9.00-11.00 (€ 2,-)

Voor meer informatie controleer regelmatig deze website of de website www.midzomerfeesten.com.

tel: (06) 44 50 68 22

 

© 2017 Bosschenhoofdse Midsummerrun | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress