Sponsors

Tamoil

Tamoil Nederland:

is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel circa 170 tankstations. In de komende jaren wil Tamoil doorgroeien naar 300 tankstations.

Tamoil in Nederland is onderdeel van een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Zwitserland, Duitsland, Spanje en Nederland. Het hoofdkantoor van Tamoil Nederland B.V. is gevestigd in Ridderkerk.

De kernwaarden van Tamoil Nederland in het kader van haar strategisch beleid zijn Maatschappelijk verantwoord ondernemen, Duurzaamheid, Innovatie, Veiligheid en Milieu. Klik hier voor meer informatie…………….

——————————————————————————————————————————-

Hellemons Techniek BV

Hellemons Techniek B.V.:

Het bedrijf is opgericht in 2002 onder de naam MH Montage sindsdien hebben wij ons  gespecialiseerd  in het leveren en monteren van luchtkanaal systemen. In 2005 hebben we  Hellemons Techniek  B.V. opgericht.

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan zijn wij voortdurend op zoek naar producten om onze kwaliteit en prijs te verbeteren. Wij leveren en monteren luchtkanalen onder andere voor industrie, kantoren, scholen winkels, verzorgingstehuizen en zwembaden. Klik hier voor meer informatie…………………

——————————————————————————————————————————-

Bosschenhoofdse Midzomerfeesten:

De Midzomerfeesten Bosschenhoofd beleefde op vrijdag 25 augustus 2017 haar 28ste editie.

Al 27 jaar achter elkaar het leukste midzomerfeest in de regio. Het weekend is een mix van sport,braderie en volksfeest. Geen ander regionaal evenement in Brabant kan dit evenaren, met ruim duizenden enthousiaste bezoekers tijdens dit laatste volle weekend van Augustus.

Klik hier voor meer informatie………………….

——————————————————————————————————————————-

Hotel De Reiskoffer:

Hotel De Reiskoffer

U bent van harte welkom bij Golden Tulip Hotel De Reiskoffer. Ons 4-sterren hotel, een voormalig klooster, is gelegen in een gezellige bosrijke omgeving en nabij de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen.

Een perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest of een heerlijk weekendje weg. In de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden zoals onder andere Rosada Factory Outlet Centre, Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Fonteyn Thermen, Waterpark Splesj, de Basiliek in Oudenbosch en diverse bijzondere tuinen. Tevens zijn de attractieparken De Efteling en Safaripark Beekse Bergen binnen 35 autominuten bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie……………..

——————————————————————————————————————————-

Café Stroop

Café Stroop:

Wat er maar te vieren valt, je kunt bij Café Stroop met al je wensen terecht.
Naast de uitgebreide muziekprogrammering staan wij ook bekend om onze feesten en partijen in een passende stijl.
O.a. kinderfeestjes met een thema of communiefeesten worden door ons compleet verzorgd.

Café Stroop is geschikt voor allerlei soorten personeels- en bedrijfsfeesten waarbij de hele locatie ter beschikking staat. Of het hier nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest of een vette band: swingen doet het altijd. Klik hier voor meer informatie………………….

——————————————————————————————————————————-

Autobedrijf John Peeters:

Autobedrijf John Peeters is een universeel autobedrijf, sinds 1988, met kennis van alle merken. U vindt bij ons standaard ruim 30 occasions van verschillende merken en prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, maar ook voor een goede en betrouwbare occasion.

Klik hier voor meer informatie…………………..Autobedrijf John Peeters

——————————————————————————————————————————-

Basis CMYKRestaurant de Haard, puur genieten!:

U bent van harte welkom bij Restaurant De Haard in Bosschenhoofd! Geniet van een ontspannen lunch en high-tea, een verrukkelijk diner of van een gezellige borrel op het terras.

Restaurant de Haard staat voor lekker eten in een ongedwongen sfeer. Onze chef-kok en zijn team staan voor een culinaire topavond. Zijn passie is het werken met mooie producten, veel streekgerechten en een bewuste keuze voor de beste leveranciers. Onze passie is om u een gastvrije en sfeervolle ambiance te bieden met vrienden en familie, waarbij het u op culinair vlak aan niets zal ontbreken.

Klik hier voor meer informatie…………………………..

——————————————————————————————————————————-

Breugelmans Installatietechniek:

Breugelmans-Installatietechniek is opgericht 1 oktober 2013. Als installatiebedrijf verzorg ik het
com
plete installatiewerk m.b.t. de aanleg van gas-, water-, riool- en sanitaire installaties. Ik ben dan ook als bedrijf op de hoogte van de laatste regelgeving.

Sanitair: De installatie van het sanitair wordt door mij met veel aandacht voor detail en goed functioneren uitgevoerd.

Tegenwoordig is er nog nauwelijks sprake van een standaardwoning. De meeste kopers van een woning hebben ieder zo hun eigen specifieke wensen bij de inrichting van hun badkamer of toiletruimte. Met als gevolg de daarbij behorende meer- en minderwerken.

Om hierop in te springen heeft Breugelmans Installatietechniek een samenwerkingsverband met een aantal sanitair showrooms. Dit biedt kopers de mogelijkheid om een keuze te maken uit de diversen badkameropstellingen en het al daar aanwezige assortiment van badkamermeubelen, kranen, toiletten, etc.

Klik hier voor meer informatie………………………………….Breugelmans Installatietechniek

——————————————————————————————————————————-

HB Max DJ Team:

HB DJ Team

——————————————————————————————————————————-

 

Concordia Café-Biljart-Cafetaria:

Hallo wij zijn Betsie en Johan. Hebben 1 dochter Tanja. Wij hebben op 1 september 1999 café cafetaria Concordia overgenomen. Ons café is een thuishaven voor vele verenigingen zoals jullie kunnen zien op onze website. Kom gerust eens langs voor een glas bier en een gezellig praatje. O-ja 6 januari 2009 zijn wij opa en oma geworden van een gezonde kleindochter Kaylee. Tot ziens.

Klik hier voor meer informatie………………………………….

——————————————————————————————————————————-

Attent Bouman Zegge:Attent Zegge

U kunt bij Attent Zegge terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid voor onze winkel. Ook bedrijven of verenigingen die goederen nodig hebben voor de kantine kunnen bij ons terecht. Wij bieden U een compleet assortiment, broodjes, gebak, vleeswaren, kaas, fruit of iets uit ons overig supermarkt assortiment wij bezorgen het graag. Tevens voor een barbecue-, een buurt-, of een communiefeest kunt U bij ons terecht, vers gebakken broodjes, stokbrood barbecuevlees kunnen wij aan u leveren. Drank kunnen wij gekoeld aanleveren en ongeopende flessen nemen wij retour. Graag tot ziens in onze winkel.

Klik hier voor meer informatie………………………………….

——————————————————————————————————————————-

© 2017 Bosschenhoofdse Midsummerrun | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress